Christos Manda

Det er stor usikkerhet rundt Erik ten Hag sin favoritt og førstekeeper på Manchester United André Onana. – Ikke det at han selges, men om han klarer å holde høyt nok nivå neste sesong etter han har fremvist store svakheter sist sesong.

Et satsningsområde er å styrke keeperposisjonen. Lazio som litt overraskende har kastet seg inn i kampen om Mason Greenwood er villige til å legge inn den ferske greske landslagskeeperen Christos Manda i miksen. 22 åringen ble hentet fra OFI Crete FC i fjor sommer og har skjøttet jobben bra. – Manchester United har hatt Christos Manda i kikkerten en stund nå.

Les: Chelsea bekrefter en genial signering for fremtiden dagen etter de gikk glipp av Michael Olise

Tuttomercatoweb melder at Lazio tilbyr Christos Manda pluss 20 millioner euro for Mason Greenwood, som fortsatt ikke er velkommen tilbake på Old Trafford.

Den engelske høyrevingen som har funnet tilbake til formen i La Liga for Getafe var enig med personlige betingelser med Juventus, men så byttet den gamle damen manager. Nyansatte Thiago Motta skal være mer opptatt av en annen utfryst Manchester United spiller Jadon Sancho.

Vi tror ikke 20 millioner euro pluss Christos Manda holder. – Det summerer seg ikke opp til 60 millioner euro som er det Manchester United krever.

Les på Engelske klubber: Wrexham bekrefter første signering siden de sikret opprykk til League One