Xabi Alonso fosser videre , mens treneren som overlistet spanjolen får fyken.

Det er slettes ikke sikkert det blir Liverpool som trekker det lengste strået i kampen om Xabi Alonso som er i ferd med å bygge opp en nesten like imponerende karriere som manager som han gjorde som spiller.

Bayern München, Liverpool og Barcelona står uten manager etter denne sesongen. Dette etter at Thomas Tuchel ikke ble forlenget, Jürgen Klopp meldte at energien er i ferd med å ta slutt og Xavi Hernandez meldte at han hadde verdens verste jobb.

Les: Ny seier! 33 strake uten tap

Xabi Alonso som har spilt for Real Madrid, Bayern München og Liverpool har hatt ekstrem suksess i sin første mangerjobb leder nå Bundesliga med Bayer Leverkusen.

Både Bayern og Liverpool har kastet seg inn i kampen om Xabi Alonso! The Mirror melder at førstnevnte vil komme med et saftig bud. De regjerende tyske mesterne forberedt på å firedoble spanjolens lønn, fra fem millioner euro i året til tjue millioner euro i året.

En slik lønn vil da være på nivå med Pep Guardiola i Manchester City.

Jürgen Klopp sies å sitte på en årslønn på 15 millioner euro i Liverpool, mens Thomas Tuchel drar inn 10 millioner euro i Bayern München. – Xabi Alonso spilte 210 kamper for Liverpool mellom 2004 og 2009 og 117 kamper for Bayern München mellom 2014 og 2017.

Les: Nok en genistrek av David Beckham!