De var nummer en og to på målscorerlisten i Ligue 1 sesongen som endte sommeren 2019. Mens toppscorer Kylian Mbappe endte i Paris Saint-Germain satte Arsenal klubbrekord med andremann Nicolas Pépé.

Nå er sannsynligheten stor de to for første gang kan spille på samme lag. Arsenal har «flaks» for Paris Saint-Germain tar tenkt å gjøre noen endringer i sommer etter de fikk stang ut i Champions League (igjen) og at eierne har bestemt seg for å beholde manager Mauricio Pochettino og følge hans råd som færre arrogante superstjerner.

Som en konsekvens, Neymar, tidenes desidert dyreste spiller er lagt ut for salg. – Dessuten, til Sporten.com sin store overraskelse med tanke på hvor bra han bidrar, neste sesong spilles uten Ángel Di María.

LES: Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Foot Mercato melder at Paris Saint-germain er tilbudt Arsenals dyreste spillerkjøp noen sinne og det til en brøkdel av prisen de selv betalte. – Etter tre mindre fruktbare år på Emirates for Elfenbenskystens landslagsmann har manager Mikel Arteta mistet tålmodigheten. Alle vet Nicolas Pépé har et enormt potensial, det har bare ikke slått til i Premier League.

Siste sesong for Pépé i Ligue 1-sesong ente med 22 scoringer og 11 målgivende pasninger for Lille, det ga grunnlag for overgangen på 79 millioner euro.

Sjokk: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter

I Arsenal står derimot Pépé med bare 16 ligamål og ni assist etter tre sesonger.