Det ble så som så med det sportslige.

Han har en fortid både i Vålerenga og Stabæk. Så førte eventyrlysten ham til Makedonia, Russland og Kasakhstan. Nå har 25-åringen fått nok av Øst-Europa, og planen fremover er å bli lagt merke til av Lars Lagerbäck.

Ifølge Eurosport gjenstår kun formaliteter før Chuma Anene blir klar for danske Midtjylland.

– Jeg er på vei til Danmark nå. Jeg håper det går i boks, sier han ifølge Eurosport.no.

Var fornøyd med betingelsene i Øst-Europa.

Men det stopper ikke der. Anene sendes rett videre på utlån til den danske 1. divisjonsklubben Fredericia. Planen er at han vender tilbake til Midtjylland etter nyttår.

– Formen er bra. Nå ser jeg lyst på fremtiden. Når jeg kommer tilbake, er det for at jeg vil melde meg på med andre ting som landslag. Det er derfor jeg vil komme tilbake for å spille i denne delen av verden, sier han ifølge Eurosport.

Så langt står han notert med to landskamper for U21-landslaget, og har vært innom samtlige aldersbestemte landslag fra G16.

Vi ønsker Anene lykke til!

Les: Messi med årets kuleste tunnel!