Kan holde på sånn til han passerer 40.

Snøballen har begynt å rulle. Selv om Juventus-supporterne nødig vil gi fra seg Ronaldo, er lønnsbelastningen med å ha CR7 i troppen enorm i disse virustider. Spesielt når Champions League-triumfen fortsatt har forblitt en drøm.

Så når det ruller ut rykter om at United er i samtaler med Ronaldo om en retur til Old Trafford, da lukker vi øynene til alt som gjør dette urealistisk.

Vi har lært at i disse virus nr. 19-tider kan faktisk ingenting – og alt skje.

Les på F7: Manchester United snakker med Jorge Mendes om Cristiano Ronaldo

Men hva skal United med 35-åringen Ronaldo når klubbprofilen skriker etter 20-åringer og de allerede har Edinson Cavani som drar opp aldersgjennomsnittet i troppen?

Vi lar den tidligere fitnesstreneren hos United, Mick Clegg, forklare.

-Før Ronaldo var Ryan Giggs den beste atleten når det kom til å jobbe med kroppen. Han var den sterkeste, den som var mest opptatt av detaljer. Hvis Giggs kunne spille for United til han var 40, kan Ronaldo spille til han er er 41. Cristiano var den eneste som gikk forbi de høye standardene til Giggs, forteller Clegg til La Gazzetta dello Sport.

Les: Ed Woodward er krystallklar om veien videre for United

Betyr dette at United kan få full Ronaldo-power i fem-seks år?

-Ronaldo vil endre måten han spiller på, kanskje rollen hans også. Det skjedde med Giggs. Han kommer til å holde seg på toppen, for han er helt obsessed med å være den beste ever, avslutter Clegg.

Vi har med uminsket styrke begynte å glede oss til The Greatest Return.

Les: Noe muffens er på gang med Adama Traoré