Mistet gnisten? (foto: real, twitter)

Den ukrainske midtbanespilleren fikk med seg over hundre kamper på 1990-tallet. Her bidro han med sin fart, kreativitet og ustoppelige løpsmotor til å hente hjem to ligatitler (1993 og 1994) og FA Cup–tittelen i 1994. Nå mener han Gareth Bale trenger mer kjærlighet – og den finnes i overflod på Old Trafford om dagen.

Noen som husker Andrei Kanchelskis?

Var ustoppelig for United på 1990-tallet.

Les: Vil vinne Premier League – girer opp med milliard-bud på Benficas playmaker

Når han var del av Uniteds gulllag på 90-tallet, mener vi han fortjener mikrofonen. Denne gangen har en klar melding til Real Madrids utpipte og utskjelte Gareth Bale.

-Jeg mener Bale vil få fyr på karrieren sin igjen ved overgang til Manchester United. Han trenger kjærlighet, og det er akkurat det United-supporterne og Solskjær vil gi ham, sier Kantsjelskis ifølge Goal.

Ikke helt i vater hos Real om dagen.

Les: «Tull at Solskjær bare skal få halvparten»

Totalt urealistisk?

Egentlig ikke. Det har tidligere vært rykter om Uniteds interesse for Bale, og i følge Kantsjelskis har United et stort fortrinn i tillegg til immateriell kjærlighet.

-Hvis Bale forlater Real Madrid, har United den store fordelen at de faktisk som en av de få klubbene, har råd til lønna hans, avslutter ukraineren.

All you need is love. (foto: united, twitter)

Vi formidler derfor oppfordringen videre: Follow The Love all the way to Old Trafford, Bale!

Les: Liverpool kaster seg inn i kampen om fremtidens Neymar