Nicki Bille Nielsen

Skal vi tro fotballledere i Europa er det ok å havne en gang i fengsel, men skjer det to ganger er du ferdig. På mandag ble Nicki Bille Nielsen pågrepet av politiet i København og i dag fikk han sparken av Lyngby

Passer ekstra godt at kallenavnet til Nicki er «El Pistolero» nå

For ikke lenge siden var Nicki tilbake i dansk fotball etter å ha sonet en 60 dagers dom for vold. Lyngby tok en sjanse, men angrer seg trolig på det nå. Den 30 år gamle tidligere Rosenborg spissen valset rundt i Strøget (hovedgaten i København) og var truende mot de som gikk forbi. – Han viftet med en luftpistol som var klart skjemmende.

Les: Europeisk topptrener aktuell for RBK

Trener Mark Strudal forsøker å forklare:  «Vi er veldig lei oss for situasjonen vi har kommet i, for vi hadde selvfølgelig håpet på et annet utfall. Og vi hadde troen på at vi kunne hjelpe Nicki med en ny tilværelse»

Les: FIFA dobler pengepremiene for kvinnenes fotball-VM

– Det var derfor klubben gikk inn i det her, og vi har involvert et stort nettverk med personer for å hjelpe Nicki. Vi gjorde det riktige ved å gi ham sjansen, men det lyktes dessverre ikke, og det er vi lei oss for.

Nicki Bille Nielsen ble pågrepet av dansk politi ved «middagstider» på Strøget i København mandag. 30-åringen skal ha opptrådt truende og vært i besittelse av en luftpistol.

Nicki Bille Nielsen har fått en kamp for Villareal (og mange flere for Villareal B), han har spilt for den polske storklubben Lech Poznań. Fra 2012 til 2013 var han Rosenborg spiller. Lyngby befinner seg på nest øverste nivå dansk fotball.

Les på Helsesjefen: Fraværsgrensen gir press hos fastlegen

Nicky Bille Nielsen er nå ferdig som fotballspiller, det mener ihvertfall eksperter både i Norge og Danmark.