Nicki Bille Nielsen

I det man må kalle et åpenhjertig intervju i Ekstra Bladet kan den danske angriperen Nicki Bille Nielsen fortelle han har snakket mye med klubber i Thailand og at han snart er tilbake på fotballbanen igjen. 

Vi kan forsiktig si han har hatt en røff tid siden han før nyttår ble skutt med hagle og dømt for diverse i dansk rett i forbindelse med en «fest» som tok av i feil retning. 31 åringen fikk sparken fra sin klubb Lyndby og innser at Danmark trolig ikke har noen klubber igjen som vil prøve han. – Tror heller det ikke er noe vits å prøve å ringe Rosenborg.

Les: Nicki Bille Nielsen dømt til fengsel

Nicki Bille er optimist igjen og har stor tro på fremtiden:

«Det er sannsynligvis lettere for meg i utlandet. Jeg tror ikke at folk virkelig tør å ta meg til Danmark dessverre. Jeg vil spille her, men det blir vanskelig»  – De han «fikk lyst» igjen for et par måneder siden å spille begynte han å lete i eksotisk retning, det var spesielt et asiatisk land som var positive.

«Det vil nok være noen alternative land. Jeg har snakket mye med klubber i Thailand. Jeg kan godt spille der»

Nicki Bille har blant annet en fortid med FC Nordsjælland, Rosenborg, Evian, Esbjerg og Villarreal, men hans neste klubb synes å være noe helt annerledes.

Les: Morten Olsen tror Bendtner lett vil finne en ny klubb