Hjem Danske Superligaen Tidligere Ole Gunnar Solskjær kollega har fått jobb i festivalby

Tidligere Ole Gunnar Solskjær kollega har fått jobb i festivalby

juni 16, 2017

FC Roskilde har idag presentert Rene Skovdahl som klubbens nye hovedtrener.

47-åringen Rene Skovdahl, sønn av legendariske trener Ebbe Skovdahl, har nettopp blitt annonsert som ny hovedtrener for FC Roskilde. Det avslører klubben på sin hjemmeside – til stor glede for klubbens manager, Anders Theil.

«Jeg er veldig glad for å Rene kommer til klubben. Vi har hatt noen gode samtaler med Rene, og han har profilen vi ønsker. Jeg er sikker på at han kan presse teamet enda mer. Vi går inn i en tid da vi i løpet av et år flytte til full tid, og her kan vi trekke på Rene erfaring fra utlandet».

Rene Skovdahl har blant annet vært med Ole Gunnar Solskjær i Cardiff City, og har tidligere jobbet som fysisk trener og assistenttrener i Brøndby.

René Skovdahl, har vært trener for Molde og Hønefoss.  Han reiste til Israel og klubben Maccabi Haifas i august i fjor på forespørsel fra klubbens norske sportsdirektør, Tor-Kristian Karlsen, 6 mnd senere fikk de begge sparken.

(c) foto HønefossVi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.