Som vi digget denne spilleren! (foto: planet football)

Okay, litt sleip i disse overgangstider i Premier League, men Fabrizio Ravanelli trenger den oppmerksomheten han kan få. De som ikke har opplevd Ravanelli på en fotballbane bør ta seg et dykk på youtube. Karrieren til den italienske landslagsspilleren som herjet på 1990-tallet har nå tatt en ny vending.

Ravanelli var blant Europas toppscorere på midten av 1990-tallet. I Juventus-drakta vant Ravanelli en Serie A-tittel (1994–95), en Coppa Italia (1994–95), en Supercoppa italiana (1995), en Mesterligatittel (1995–96) og en UEFA-cuptittel (1992–93).

Etter dette bar det til Premier League under Bryan Robson hos Middlesbrough. Og hva gjør den kule italiener i sin første kamp?

Hattrick selvfølgelig – mot Liverpool.

Middlesbrough rykket dessverre ned denne sesongen, og for Ravanelli bar det ut på reisefot, først til Olympique Marseille, så Lazio, Derby, Dundee United og Perugia.

49-åringen gav seg i 2005 og har siden den gang forsøkt seg som trener.

At du ikke har hørt om treneren Ravinelli de siste ti årene er kanskje ikke så rart. Det har liksom ikke tatt av ennå.

I 2011 fikk han sjansen som ungdomstrener hos Juventus, og rykket opp som trener for seniorlaget til ligue 1-klubben Ajaccio. Etter 1 seier på 12 kamper bar det rett ut.

Får ny sjanse og nytt springbrett.

Nå får sølvreven en ny mulighet hos ukrainske Arsenal Kiev (forøvrig kult navn). Klubben rykket nylig opp til den øverste divisjonen, så her har Ravanelli fått muligheten til et springbrett.

O´ du store måltjuv, vi ønsker deg lykke til!