Så snart Paris Saint-Germain sin søkkrike eier og president Nasser Al-Khelaïfi er ferdig med sine juridiske problemer har vi i Sporten fått tilgang på informasjon som mest minner om en konspirasjonsteori mer enn virkelighet.

Det er ingen hemmelighet at Paris Saint-Germain sine eiere lenge har hatt lyst på en engelsk klubb og at Leeds har vært en av de aktuelle.

Årsaken til at det ikke har gått så langt er todelt, det ene at Leeds eier den italienske forretningsmannen Andrea Radrizzani ikke har følt seg ferdig med prosjektet og at hans forventninger til kjøpesum ikke stod i stil til de tilbudene som har ligget på bordet.

Vi vet også at Paris Saint-Germain arbeider aktivt for å hente Cristiano Ronaldo til klubben og skape verdens råeste angrepstrio.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

Juventus er egentlig ganske desperate for å selge sin største stjerne og har ringt rundt og tilbud han til alle og enhver, inkludert til Barcelona. – Et slikt bytte ville skape en meget slagkraftig angrepsduo i Lionel Messi og Cristinao Ronaldo. To evige konkurrenter på samme lag er en fantastisk ide, ihvertfall for oss som lever av spenning og kaos.

Ronaldo og Messi har hver sine hovedsponsorer, Nike og Adidas, de to sportsmerkene er akkurat som de to gullballvinnerne som katt og mus, men det er også her hvor gamle «fiender» bringes tilbake om et felles mål som noe nytt kan skapes. (Adidas er sponsor Leeds, mens Nike er sponsor i Paris Saint-Germain)

Tidens comeback for fotballen

Ideen er at de to, skal kunne ta med seg sine respektive sponsorer inn i en ny klubb og at Leeds skal bruke store med store resurser skal hjelpe byen og fotballen gjennom corona-pandemien.

Nasser Al-Khelaïfi er villig til å bruke mye penger (mellom fem milliarder og åtte milliarder kroner) for å få på plass dette vanvittige prosjektet. -Les: Al-Khelaifi: «Neymar og Mbappe vil aldri forlate PSG»

Det er naturlig å spørre om hvorfor han ikke gjøre dette i en klubb han allerede eier. Årsaken ligger rett og slett i at et angrep bestående av Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar og Kylian Mbappé blir for mye. – Og at dette, hvis det går vil bli sett på som tidens mest vanvittige prosjekt.

Marcelo Bielsa har gjort en gigantisk jobb for Leeds og han er allerede rette man for klubben, liten tvil om at han er rett for dette prosjektet også. Nasser Al-Khelaïfi ønsker å bidra til at alt som er bra med Leeds blir og at det nye passer inn.