(c) Bilde: Bundesliga: Thomas Müller

Bayern München under Robert Kovačs ledelse har ikke valgt å benytte Tysklands VM stjerne fra 2014 Thomas Müller like mye som tidligere. – Det faller ikke i god jord hos angrepsspilleren som ifølge Sport Bild har fått nok av å være reserve. 

30 år gamle Müller har vært i den tyske storklubben siden han kom til akademiet der i 2000. – Han bøtter inn mål og har vært en av den tyske storklubben sine fremste målmaskiner, men nå kan det altså se ut til at han ønsker å prøve noe nytt, etter 12 sesonger på A-laget.

Les: Krig i Barcelona – ikon sendt på dør

Kriseløsning!

Det har være blitt tre starter så langt i denne Bundesliga-sesongen og en uttalelse fra manager Nico Kovac til Sky Sports skal ha vært utløsende faktor for Thomas Müller ønske om klubbbytte.  «Om vi skulle få behov for ham, kommer han sikkert til å få sin spilletid»

Müller var en av de største stjernene på laget for bare noen år siden, men har i det siste blitt skjøvet mer og mer ut på benken.

Les på Popidol: Call of Duty-traileren kliner til med «Enter Sandman» slik du aldri har hørt det før

Müller har også mistet plassen sin på det tyske landslaget sammen med Jérôme Boateng og Mats Hummels. Alle tre spilte viktige roller da Tyskland vant VM-gull i 2014.