Skal finne tilbake til formen i La Liga. (foto: monaco)

Thomas Lemar kom til Monaco fra Caen i 2015 og steg til værs i 2016/17-sesongen med 14 mål og 17 assist Dette bidro sterkt til at klubben i fyrstedømmet hadde en jubelsesong med ligamesterskap og semifinale-spill i Champions League. Siden den gang har spesielt to Premier League-klubber jaktet på 22-åringen.

Lemar var et hett navn forrige sommer på overgangsmarkedet og var ønsket både av Arsenal og Liverpool, men endte med å bli hos Monaco.

Les: Liverpool halter på overgangsmarkedet

Denne sesongen har det derimot vært seigt for franskmannen, med fattige 2 mål på 27 kamper fra start.

Så lenge ut til at det kunne bli Liverpool.

Ifølge Football-espana er nå Atletico Madrid i avslutningsfasen av forhandlingene før Lemar signerer kontrakt med La Liga-klubben. Skal vi tro kildene i Spania, skal dette være rett rundt hjørnet.

Ifølge Cadena Ser skal det være så nærme at diskusjonen nå dreier seg om draktnummeret han skal få. Lemar skal visst ha blitt lovet nr. 10.

Den allsidige offensive spilleren trives både på kantene og i midten, og egner seg utmerket i en fri rolle, sies det.

På et tidspunkt fablet Monaco om at de skulle ha 758 millioner kroner for Lemar, men etter siste sesongs varierende prestasjoner er det lite trolig at Atletico må grave så dypt i lommene.

Vi lurer litt på hva som fikk interessen for Lemar til å dale hos Arsenal og Liverpool, er det noe Atletico Madrid ikke har fått med seg?

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste