The Special One på engelsk gress.

Vi husker godt forrige runde med Conte i Premier League. Da var Chelsea-mangeren mildt sagt oppgitt over at dommerne på balløya la lista spesielt lavt for hans italienske temperament, José Mourinho har kommentert det samme om seg selv og sitt sør-europeiske lynne når han har fått smekk på fingerne av det engelske fotballforbundet. Nå kan de to se at selv en sindig danske sliter.

Det er sjeldent uten grunn at Conte og Mourinho har pådratt seg straff for ufiltrerte tilbakemeldinger til dommeren etter det de opplever som tvilsomme avgjørelser, etter Wolverhampton-kampen har Thomas Frank heller ikke noe å klage på.

Les: Kvinners treningsøvelser

I helgen mistet Brentford-manageren hodet da sårt tiltrengte poeng ble tapt til Wolves etter 1-2 kampen på Brentford Community Stadium. Det vanket rødt kort på Frank da han lekset opp dommertrioen etter kampen med saftige gloser som ikke var til å misforstå.

Det koker også på dansk. (foto: brentford, twitter)

På tirsdag kom meldingen fra forballforbundet (FA) om at Frank nå er siktet av forbundet for uetisk atferd. Brentford-manageren har frem til torsdag på å overbevise FA om pent vær. Her kan det vanke både bøter og ekstra karantene, nå ser i det minste Conte og Mourinho at det ikke bare er sør-europeisk temperament som blir straffet.

Les: Nå er det Dele Alli sin tur