Thomas Frank har kontroll på det meste.

Det er en svært selvsikkert Brentford manager Thomas Frank som uten blygsel forteller resten av verden han er der hvor han vil være og at suksess kommer. – Thomas Frank som selv aldri var profesjonell som fotballspiller har tatt Premier League med storm. Hans personlighet og relative suksess med mindre midler enn klubbene har gjort at Thomas Frank befinner seg på listene til sportsdirektører som har managere i trøbbel.

Brentford har en stjerne som de fleste klubber ønsker seg, spesielt Chelsea og Manchester United har «speidet på» keeper David Raya. «Etter min mening ville det kreves et bud på 40 millioner pund pluss»

LES: Signerer landslagstreneren de overlistet i VM

David Raya kom til Brentford fra Blackburn foran sesongen 2019/20 og har vært med på reisen fra Championship til å etablere klubben i Premier League. Spanjolens innsats mellom postene har vakt interesse siden opprykk til den engelske Premier League, blant annet har han blitt koblet til både Manchester United og Chelsea. – Hjemme i Spania har også Atlético Madrid begynt å røre på seg, de har en uavklart situasjon med nummer 1 Ivo Grbić og Jan Oblack.

Brentford-manager Thomas Frank er full av beundring for Raya, og vil ikke la noen annen klubb banke på døren denne sommeren. «Jeg tror vi må kvalifisere oss til Champions League, så vil han vurdere å forlenge kontrakten. Jeg elsker David som keeper, jeg synes han er fantastisk. Men det er klart jeg er farget»

«Jeg synes virkelig han er en av Premier Leagues beste keepere. Hvis noen vil komme og kjøpe ham, blir han veldig dyr. Etter min mening ville et bud på 40 millioner pund pluss være nødvendig.

40 millioner pund tilsvarer omtrent en halv milliard kroner. Det gjenstår å se om noen av toppklubbene i ligaen er klare til å bruke en så stor sum på 27-åringen.

Totalt har David Raya gjort 148 kamper i Brentford-trøya. Hans nåværende kontrakt løper til sommeren 2024.

F7: Tabben som faktisk kan felle den britiske regjeringen

Det blir ikke Champions League kvalifisering på Brentford denne sesongen. Det er for langt opp fra 9.plassen de nå befinner seg på, – Men neste år kanskje!