Begge har god grunn til å smile. (foto: chelsea, twitter)

Den brasilianske landslagsspilleren hadde gitt sin lojalitet til PSG i store deler av karrieren (2011-20), så da sportsdirektør Leonardo viftet ham bort fra Parc des Princes, var det en dypt såret Silva som så seg etter neste åpne dør.

-Jeg gav maks i hele karrieren hos PSG, og Leonardo løste det på en hastig måte. Det gjaldt ikke bare meg. Jeg tenker på Cavani, som er den mestscorende spilleren i PSGs historie, sa en sår Silva etter exiten fra Paris.

Les: Leo Skiri Østigård med tommelen opp utenfor legekontoret på Stadio Luigi Ferraris

Det ble Stamford Bridge, en sesong som endte med veteranens første Champions League-tittel. Snakk om oppreisning!

Og det slutter ikke der. På mandag plasserte Marina Granovskaia signaturpennen foran Silva og inviterte spilleren med 56 kamper i Chelsea-drakt til å bli med ut neste sesong.

-Å spille her med Chelsea er en ekte fornøyelse. Jeg trodde aldri at jeg skulle spille tre år i denne store klubben, så jeg er meget glad for å bli nok en sesong, sier Silva til klubbens hjemmeside.

Silva. (foto: chelsea, twitter)

Barcelona skviset ut Luis Suarez, Real Madrid skviset ut Sergio Ramos, PSG skviset ut Thiago Silva. Chelsea har skjønt at denne generasjonen fotballspillere er langt fra ferdige når de runder 34.

Les: Dennis Johnsen har fått ny medspiller fra Bayern München

Vi gratulerer begge parter!