Kieran McKenna får sine håndplukkede forsterkninger. (foto: Ipswich)

The Guardian meldte på fredag, dagen før FA Cup-finalen, de sitter på informasjon om at Ten Hag uansett er ferdig hos Manchester United etter sesongen. Selv uttalte nederlenderen til Voetbal International han har fått beskjed fra INEOS-gjengen at han skal lede United-troppen videre. Ikke overraskende tar Kieran McKenna en liten pustepause før han tar det karrieredefinerende valget av neste trenerjobb.

Den tidligere assistenttreneren hos Manchester United har ledet Ipswich Town siden 2021 med stor suksess. Neste sesong starter klubben i Premier League, men det blir neppe med 38-åringen ved tøylene. Det er meldt om møter med Manchester United, Brighton og Chelsea har også suksesstreneren på ønskeliste.

LES: Kompany møter motstand internt hos Bayern München

Ratcliffe og INEOS-gjengen hadde opprinnelig planlagt å starte prosessen etter FA Cup-finalen, men med de to Premier League-rivalene på jakt etter noen av toppkandidatene til United-jobben hvis/når Ten Hag for sparken, måtte det handles.

Så hva gjør Mckenna? Både Brighton og Chelsea står uten trenere og kan forhandle fritt, mens Manchester United er i hvis, om modus.

Ifølge The Times ønsker McKennas en retur til United. 38-åringen har sterke bånd til de røde djevlene etter å ha tilbrakt fem formende år. I løpet av sin periode i United jobbet han først med U18-laget før han ble forfremmet til førstelaget av Jose Mourinho. McKenna fortsatte i denne rollen under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick før han forlot klubben i 2021. The Times hevder McKenna nå har bestemt seg for å avvente situasjonen hos Manchester United før han går tettere inn i forhandlinger med Brighton og Chelsea.

F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!