Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Det meste er sagt og skrevet om Erling Haaland, men nå nærmer vi oss raskt selve avgjørelsen for neste destinasjon. Real Madrid, Manchester City, United, Chelsea eller Barcelona? Ifølge The Times er City overbevist om at Guardiola får spilleren som endelig skal erstatte Sergio Aguoro – og forhåpentligvis vel så det.

Når The Times begir seg ut på ryktemarkedet er kildene på plass, så vi har lært til å lytte når den fjonge engelske avisen uttaler seg om overganger. De kom denne uken ut med at avgjørelsen om Pochettino nå var tatt, neste avgjørelse som skal være tatt dreier seg om en norsk 21-åring.

Les: Pressen måtte vente med spørsmål til manager Thomas Frank hadde spist opp en slice med pizza

Jobben med signering går i flere forhandlingsetapper, Ifølge Goal er rammen for kontrakten med Haaland i ferd med å bli signert av Citys ledere. Beløpene det snakkes om er en kontrakt på opp mot 100 millioner pund, inkludert utkjøpsklausulen på 63 millioner pund, eks honoraret agent Mino Raiola grabber til seg.

Ifølge The Times er Manchester City overbevist om at de lander kontrakten med Haaland, der møter i Monaco med 21-åringens representanter i februar skal ha gitt gode resultater. City skal være godt informert om Haalands ønske om å spille for Real Madrid, men skal overtale om at Real-runden på Haaland kommer senere i karrieren.

Les på Engelske klubber: Andy Carroll ødela festen for opprykkskandidat

City gikk glipp av Harry Kane forrige sommer, Haaland er ifølge Goal 1. prioritet. Det vil ikke bli noen problemer med å finanisiere utkjøpsklausulen pluss. I tillegg har klubben flere big earners, så store sugerør ned i lønsskassa er ikke noe nytt på Etihad.

Halla, Jungs. (foto: dortmund, twitter)

Real Madrid henter sin Mbappé, Barcelona har mer enn nok med å jobbe seg opp fra økonomisk knestående, Chelsea er definitivt helt ute av bildet og Manchester United har ikke akkurat de helt store sportslige forhandlingskortene. Manchester City er en bunnsolid klubb med en kontinuitet med Pep Guardiola ved roret ingen andre klubber kan matche.

Les: Cristiano Ronaldo er nå verdenshistoriens største!

Dette ender nok med Manchester City, ja.