Mauricio Pochettino

Det overrasker ingen at det er mye frem og tilbake på Old Trafford om dagen, til tross for å ha noen av de største stjernene i verden fungerer det rett og slett ikke. – Samlet verdi på spillerstallen til Manchester United er estimert av Transfermarkt til omtrent 15 milliarder kroner.

Midlertidig manager Ralf Rangnick er involvert sammen med Ed Woodwards arvtager Richard Arnold og sportsdirektør John Murtough.

Les: Bekreftet: Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino er ikke lenger øverst på Manchester Uniteds liste over erstattere til Ralf Rangnick. – The Times melder Ajax-manager Erik Ten Hag er nå den ledende utfordreren til å ta over som permanent Manchester United-manager interessen for Mauricio Pochettino skal ha kjølnet betraktelig.

Argentineren hadde vært Uniteds førstevalg for å erstatte Ole Gunnar Solskjær da han ble sparket i november etter en trist start sesongen, egentlig har Pochettino vært førstevalg lenge før det også.

Pochettino ønsket selv å ta turen til Old Trafford, men hans klubb Paris Saint-Germain blokkerte Uniteds tilnærming da Zinedine Zidane, som var deres førstevalg for å erstatte den tidligere Tottenham-sjefen, uttalte at han ikke var klar avslutte sin «ferie» på en god stund.

De røde djevlene har nå prøvd å lokke Pochettino to ganger til Old Trafford, med Sir Alex Ferguson en ivrig beundrer. Deres håp har også blitt løftet av det faktum at familien hans fortsatt bor i England.

The Times melder at Pochettino ikke lenger er Uniteds beste alternativ. I stedet har de nå henvendt seg til Ajax-sjef Ten Hag for å ta over etter Ralf Rangnick i sommer.

Nederlenderen er ansett som en av de beste managerne i europeisk fotball, etter å ha vunnet to Eredivisie-titler siden han tok over i desember 2017.

Les: Gjenforenes med Steven Gerrard

Ten Hag klar for noe nytt
Da han snakket tilbake i desember, innrømmet 51-åringen også at han er forberedt på en nye utfordringer.

«Jeg tror jeg er klar for det. Jeg tar gjerne den utfordringen»

«Men jeg jager det ikke. Viser det seg at det steget aldri kommer, vil jeg ikke si at trenerkarrieren min har feilet.

«Men jeg tror jeg har nok kompetanse til å ta den utfordringen.»

United forventes å ha med midlertidig manager Rangnick til slutten av sesongen. Det til tross for at tyskeren allerede har fått kritikk for at laget ikke klarte å løfte prestasjonene sine siden han kom.