Engasjert manager Graham Potter

Tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino tror at Blues-manager Graham Potter kan få sparken denne uken, og mener at han ville blitt sparket tre ganger allerede under tidligere eier Roman Abramovich.

Den kjøpeglade London-klubben har hatt en forferdelig form under Potter, som bare ikke har klart å få laget tilbake på vinnersporet etter å ha erstattet Thomas Tuchel tidligere denne sesongen.

Selv om Potter imponerte for Brighton, har han rett og slett ikke sett i stand til å ta steget opp til en storklubb som Chelsea, og Cascarino ser ut til å tro at dagene hans nå kan være talte.

SISTE: Ettertraktet spiss bekrefter at han forlater klubben etter sesongen

Chelsea tapte 1-0 hjemme mot Southampton i helgen, og har bare to seire fra de siste 14 kampene i alle konkurranser.

Det er vanskelig å forestille seg at Abramovich ville ha latt ting bli så ille, og Cascarino begynner nå å lure på om Todd Boehlys tålmodighet vil bli satt på prøve.

«Hvis Roman Abramovich fortsatt var Chelsea-eieren, ville Graham Potter blitt sparket ved tre forskjellige anledninger nå,» skrev Cascarino i sin spalte for Times.

«Lagets prestasjon i første omgang i 1-0 hjemmetapet mot Southampton var elendig, og å tape mot et bunnlag er rett og slett uakseptabelt.

SISTE: Newcastle vil prøve seg på Arsenal-stjerne!

«Selv med Toddy Boehlys eiergruppe som nå driver Chelsea, kan jeg ikke se at Potter har mye mer tålmodighet. Klubben har brukt mer enn 500 millioner pund siden i sommer, og hentet inn noen av de beste talentene som finnes.

«Troppen deres er så stor at når jeg er på Stamford Bridge for en kamp, ​​støter jeg noen ganger på spillere som ikke er med i troppen på kampdag, og som ville komme inn i start-11-en til de fleste lagene i landet.

«Boehly har tydeligvis det travelt med å få Chelsea til å konkurrere om titler igjen, så hvorfor skulle han være fornøyd med å tillate middelmådighet under Potter? Jeg ville ikke bli overrasket om hovedtreneren ble sagt opp denne uken.»