Skjønte det ikke var helt jobben han er ute etter. (foto: leeds, twitter)

Brendan Rodgers fikk tålmodighet hos Leicester – til tabellplasseringen gjorde det umulig. Så langt ned mot Championship-nedrykk som mulig, var det tid for vaktskifte. Leicester hoppet rett på Graham Potter, fikk nei, gikk så videre til nestemann på listen med Premier League-managere som nylig har fått sparken. Etter en uke med forhandlinger har svaret også her blitt no, thanks.

Den siste uken har ulike engelske medier meldt at Jesse Marsch og Leicester har sittet i samtaler/forhandlinger, amerikaneren har stått uten jobb siden han fikk sparken i februar etter 37 kamper med Leeds.

LES: Chelsea-eier Todd Boehly får råd av den personen som trolig vet minst om alt av alle

Ryktet gikk mot at Leicester og Marsch skulle bli enige, men ifølge The Telegraph har amerikaneren nå avbrutt samtalene. Det engelske mediet hevder Marsch har sett Leicester trenger en annen type trener hvis det ender med nedrykk, i tillegg til at han opplever Leicesters profil ved spillerkjøp ikke passer måten hans å spille fotball på.

LES OGSÅ: Football-Insider: Ten Hag og Sabitzer har samme plan

(fra google)

Etter korte opphold hos RB Leipzig og Leeds er det et klokt trekk av Marsch å ikke hoppe på første mulighet hvis det skurrer.