Business and pleasure når Arteta ser på EM-kamper. (foto: Arsenal)

Tidligere denne måneden meldte Footballtransfers kilder at Mikel Arteta skulle åpne for flere akademispillere og holde igjen på de mange big-money-signeringer dette overgangsvinduet. Utfordringen blir at det tynnes ut i rekken med de største talentene.

Forsvarsspileren Reuell Walters fra akademiet forlater Arsenal i sommer etter å ha hamret på førstelagsdøra uten å få muligheten. Den danske supertoppscoreren Chido Obi-Martin er jaktet av Bayern München og Borussia Dortmund, ifølge Footballtransfers kilder presser familien på for at 16-åringen skal velge Bundesliga.

LES. Sky Sports: Manchester United åpner samtaler med neste midtstopper på ønskelista

Nå kommer enda en exit som bør få varsellampene til å blinke hos Arsenal.

Ifølge The Telegraph har supertalentet Amario Cozier-Duberry gitt klubben beskjed at han ikke forlenger og velger free transfer i sommer. 19-åringen er betegnet som «highly regarded» hos Arsenal, krever førstelagsfotball og opplever mulighetene på Emirates som for dårlige.

Ikke overraskende skal en haug med engelske og europeiske klubber ha flokket seg rundt høyrevingen med 18 scoringer og 10 assists på 48 U21-kamper for Arsenal.

Dette kommer etter at Arsenal har jobbet nesten et år for å overbevise 19-åringen om å bli. Ikke bra.

Alt du trenger å vite: Nederland – Frankrike

F7: Bob Odenkirk er bekreftet til oppfølgeren av kultfavoritten «Nobody»