Mauricio Pochettino

Real Madrid-president Florentino Perez skal ha vært skikkelig forbanna etter lagets tap for Paris Saint-Germain på tirsdag.

Dette ble etterfulgt av informasjon om at Perez ikke lenger ser på trener Carlo Ancelotti som den rette personen til å lede laget inn i fremtiden, men snarere at han var en nødløsning etter Zinedine Zidane. – Presidenten mener Ancelotti er «gammeldags» og at en moderne manager må hentes inn.

Les: Paris Saint Germain henter gjerne Cristiano Ronaldo fra Manchester United

Ifølge The Independent betyr et mulig manager-skifte i Real Madrid at Manchester United kan møte knallhard konkurranse om Mauricio Pochettino. Han førstevalget til Perez. De skal også være godt klar over at de kan trenge å handle raskt for å knytte seg til treneren før han eventuelt har blitt enig med United.

Mauricio Pochettino er for tiden manager i PSG, men informasjon tyder på at han forlater klubben i sommer og at Zinedine Zidane i stedet tar over Paris-klubben.

En annen som Real Madrid presidenten liker svært godt er Jürgen Klopp, men den tyske Liverpool manageren blir sett på som umulig å rekruttere i overskuelig fremtid.

Les: Paul Pogba presser Manchester United, lekker muligheten om å bli i Premier League