The Conte way. (foto: spurs, twitter)

Vi skvatt til i sofaen da James Ward-Prowse sendte Southampton til 0-1 ledelse mot Tottenham etter tolv minutter. Antonio Conte har hatt et et jevnt sig av forsterkninger gjennom sommeren, alle i god tid til å spille seg klare for sesongen. Hva skjedde i det 12. minutt på Tottenham Hotspur Stadium? Så våknet Tottenham og sendte Ralf Hasenhüttl og gjengen i bussen med 4-1 tap.

Spurs-troppen til Conte ser nå ut som det den er ment for: Være selvskreven kandidat til topp-fire plass i Premier League og en tittel eller to. Vi trodde Tottenham hadde sagt seg fornøyde med sommerens shoppingrunde, men ifølge The Athletic er Spurs-bud på rundt 20 millioner euro akseptert.

LES: Leeds henter inn La Liga-kjempe med Premier League erfaring

Det er venstrebacken Destiny Udogie hos Udinese som nå signerer med Premier League-klubben. 19-åringen har 41 kamper i Serie A og har vist frem sine offensive gener (som Conte digger) med 5 scoringer. Ifølge The Athletic sendes den italienske U21-landslagsspilleren tilbake på utleie til Udinese for resten av sesongen.

LES: Harry Kane fikk klar beskjed om at han har en 22-åring som «puster ham i nakken»

Dette er spilleren Fabio Paratici virkelig har ønsket seg til Tottenham, spilleren som skal passe perfekt inn i systemet til Conte. Digg!