Klopp klapper inn. (foto: liverpool, twitter)

Når Liverpool satser over en halv milliard på ett spillerkjøp, da er det snakk om en viktig og langsiktig forsterkning. Usikkerheten rundt fremtiden til Sadio Mané, Mo Salah og Roberto Firmino, alle på vei inn mot siste år av kontrakten og i ferd med å bli godt voksne, har tydeligvis fått Klopp og gjengen til å gå all in. For Antonio Conte er dette dårlig nytt.

Luis Diaz var linket til Liverpool i sommer uten at det endte med signatur. Tottenham har sett det samme i den kolombianske angrepsspilleren som Klopp, og har ifølge The Athletic gitt et bud på Porto-spilleren med 16 scoringer og 6 assists denne sesongen.

Les: Sevillas sportsdirektør Monchi setter ned foten for Newcastle overgang

Dette skal ha tvunget Liverpool til å handle allerede i januar. Sky Sports melder at Klopp og gjengen har gjenopptatt interessen for Diaz, The Athletic går lenger, og hevder Liverpool allerede har vunnet kampen om vingen/midtbanespilleren foran snuten på Tottenham.

Diaz. (foto: porto, twitter)

Diaz ble hentet til Europa og Porto i 2019, og har vist han har den riktige målteften. 41 scoringer og 19 assists på 125 Porto-kamper, i tillegg til 7 scoringer på 31 landskamper for Kolombia sier mye om potensialet til 25-åringen.

Les på Engelske klubber: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Selv om utkjøpsklausulen skal være på 800 millioner kroner, hevder The Athletic Liverpool slipper unna med «bare» 600 millioner kroner.

Nesten, ikke godt nok. (foto: spurs, twitter)

Les: Det koker på bakrommet hos Barcelona

Diaz er spilleren som sammen med Lionel Messi fikk prisen Golden Boot som toppscorer i forrige Copa America. Vi tipper det brummes hos Paratici og Conte i London.

OPPDATERT: Diaz ble bekreftet Liverpool-spiller i helgen.

Se og nyt Liverpools nye angrepsvåpen:

Blålink: Få 10.00 i odds på at Norge vinner flest gullmedaljer i OL i Beijing