Skjønte det ikke var helt jobben han er ute etter. (foto: leeds, twitter)

Forrige søndag var det over og ut for Brendan Rodgers hos Leicester. Den tidligere Celtic-treneren løftet Leicester tilbake til øvre del av Premier League-tabellen, men har den siste sesongen mistet alt som er av momentum. Nå holdes det hektisk møtevirksomhet for å få på plass neste «permanente» manager.

Graham Potter skal ha fått tilbudet bare timer etter at han hadde fått sparken hos Chelsea, men skal ifølge engelske medier ha takket nei til tilbudet. Usual suspects som Rafael Benitez og Sam Allardyce er selvfølgelig potensielle kandidater til managerjobben, Sky Sports melder at Thomas Frank er sterkt ønsket, men heller tvilsom til å slippe det suksessrike Brentford-prosjektet.

LES: Nysparkede Graham Potter vil få enda et Premier League-tilbud hvis det blir tap imorgen

Ifølge The Athletic pågår det samtaler med en amerikaner som tripper utålmodig etter å komme tilbake på kamparenaen. Det engelske medier hevder samtaler er avholdt mellom Leicester og Jesse Marsch. Amerikaneren mistet nøkkelkortet til Elland Road tilbake i februar og står klar for å hoppe tilbake i manesjen.

19. plass på tabellen med 25 poeng etter 29 runder har satt Leicester i skvis, spørsmålet er om Marsch har CV’en til å overbevise Leicester-ledelsen om at han er mannen. Selv om Marsch kom seg helskinnet gjennom nedrykkskampen hos Leeds siste del av forrige sesong, har han ikke klart å løse denne sesongens store utfordringer.

LES OGSÅ: Michael Carrick har klart det!