Liker lite utviklingen til Richarlison. (foto: spurs, twitter)

Vi har hørt uttalelsene før, både fra Antonio Conte og José Mourinho. Begge superstjerne-trenerne pakker det ikke inn når klubben de leder møter motgang: «Må løses med forsterkninger!» Tidligere har det ikke vært noe spesielt godt tegn når de to legger ut om alt de mangler, for Conte faller uttalelsen sammen med at han fortsatt ikke har forpliktet seg til å bli med videre etter kontraktsutløp i sommer.’

Tottenham har gått på to tap på rappen etter å ha holdt steam’en opp helt fra sesongstart. På topp i Champions League-gruppa etter fire kamper, nær toppen av Premier League-tabellen etter ni kamper. Så smalt det med 2-0 tap mot Man United og 1-2 tap mot Newcastle.

LES: UEFA bekrefter: Teknologien ute av spill i Champions League-kamp

-På det nåværende tidspunkt prioriterer jeg ikke overgangsvinduet i januar, men mer å avslutte på best mulig måte før VM, begynner Conte ifølge talkSport.

Høres fornuftig ut, fullt fokus. Så rettes fingeren mot klubbledelsen og eierne som i disse dager jobber med å få Conte til å signere forlengelse og lede Spurs også neste sesong.

-Jeg tror at klubben utmerket godt forstår viktigheten av å bringe spillere, dyktige spillere til klubben i januar eller til sommeren, fortsetter Conte. Som forklarer den utfordrende situasjonen denne sesongen med at flere klubber har forsterket troppene sine kraftig i sommer.

Jeg tror klubben utmerket godt forstår… Hint, hint.

Conte fikk spillere som Richarlison, Yves Bissouma og Ivan Perisic, men er ikke i nærheten av å være fornøyd. Vi tenker Spurs tar hintet på alvor, Antonio Conte skal gjøres fornøyd.