Hjem Eliteserien Terje Liverød drømmer fortsatt om å få Diego Forlán til Norge

Terje Liverød drømmer fortsatt om å få Diego Forlán til Norge

august 20, 2017

Det ble i sommer for dårlig tid til å skaffe de pengene som var nødvendig for å hente Diego Forlán. Tidligere sandefjordspiller Terje Liverød har meget gode kontakter i Uruguay og har vært tilrettelegger for å hente to spillere til Norge i sommer, men ikke selveste Diego Forlán

Les: Sandefjord med nytt varp? Mens vi venter på VMs toppscorer og beste spiller 2010

De to er 34 år gamle Carlos Grössmuller, som blant annet har spilt Champions League-kvartfinale mot Barcelona med Schalke, i tillegg til 21 år gamle Facundo Rodriguez Calleriza. De er her på lån ut sesongen, begge gjennomførte en bra kamp 6.august da Sandefjord tapte 1- 2 mot Stabæk.

På overtid noterte Rodriguez seg for sitt første mål i Eliteserien, assistert av landsmannen Grössmuller.

«Det er en ny erfaring, og første gang jeg er utenfor Uruguay. Derfor ga det meg litt mer ro å både få noen minutter, og score, i debuten» sa Calleriza Eurosport

Liverød er fornøyd med de to han har hentet og på spørsmål om han er bitter for at de ikke klarte å hente Forlán svarer han:

 

– Nei, det er vi ferdig med. Men det kan jo hende han kommer til neste år.

– Lover du det?

– Ingenting er umulig, forteller 62-åringen smilende med et glimt i øyet.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.