Paratici skuer utover troppen sin.

Når en av verdens beste keepere nærmer seg kontraktsutløp blir det trangt i døra. Spesielt når to av de største klubbene i Premier League står foran et tronskifte.

Manchester United har en David de Gea som trolig forsvinner ut i sommer som free agent, hos Tottenham jobbes det med en langsiktig løsning for Hugo Lloris. De Gea har 495 kamper i United-drakta, Lloris 425 i Spurs-drakta.

LES: Bilic klar for sitt tredje forsøk i England

Lloris har kontrakt til 2024, men har passert 35. Ifølge spanske Fichajes har Spurs-direktør signalisert at han ønsker seg Jan Oblak som en langsiktig erstatter for den franske landslagskeeperen. Det er fortsatt ingen bekreftelse på at den slovenske landslagskeeperen og Atletico er ferdige med hverandre ved kontraktsutløp i sommer, men med Oblak i posisjon til å forhandle med klubber utenfor Spania fra januar, går dette mot exit. Spesielt når både Tottenham og Man United har viftet sin interesse.

Ifølge Fichajes forventer Atletico rundt 30 millioner euro for å slippe Oblak i januar, rimelig stivt for en spiller som noen måneder senere spaserer ut som free agent, men La Liga-klubben har skjønt de må utnytte pågangen fra Premier League-klubbene til å hente inn noen hundre millioner euro.

Tottenhams første utfordring er å forsvare summen for en spiller som går gratis i sommer, den andre utfordringen er at Man United har vist de strekker pengeboka vid åpen når desperasjonen kaller. Hugo Lloris har i tillegg vist alt annet enn svakhetstegn denne sesongen, i 6-2 seieren over Leicester var franskmannen outstanding.

LES OGSÅ: Barcelonas midtstopperkjempe opereres på onsdag

Lloris kan dessverre misse en av årets største Premier league-kamper for Spurs på lørdag. Franskmannen dro på seg lårskade mot Leicester, noe som betyr at sommerens signering, Fraser Forster får testet seg i byderbyet mot serieleder Arsenal. Da får vi kanskje se hvor mye det haster med å hente inn en keeper som Oblak.