Krever disiplin, men er ikke langsint. (foot: united, x)

Da Jadon Sancho smalt ut en sutrete melding på sosiale medier etter at Erik ten Hag hadde sagt sin mening om en av klubbens best betalte sin innsats på trening, var det ingen vei tilbake. Flere United-spillere forsøkte å få 23-åringen til å unnskylde for utspillet, men Sancho maktet ikke å se gevinst i å «gi etter». For Marcus Rashford har situasjonen vært en annen.

For andre gang har dårlig timede nattlige aktiviteter fått forrige sesongs toppscorer i trøbbel, men Rashford har evnen til å skjønne sitt – og klubbens – beste. Spilleren Sir Alex Ferguson forrige sesong fryktet United var for avhengig av når det kom til scoringer, har så langt i sesongen vært en skygge av seg selv, men alle i den røde delen av Manchester vet Marcus Rashford kan være mannen for de store anledningene.

LES: Endelig løser det seg for Erik Botheim!

Det hadde derfor vært galskap å kjøre en repetisjon av Sancho-saken med en spiller i fryseboksen. Før fredagens kamp mot Wolverhampton, er Rashford selvfølgelig med i troppen. Oppmøtte journalister ønsket like selvfølgelig å koke videre på en saftig intern konfllkt hos giganten.

-Han har tatt ansvar og det betraktes som en intern sak som er avsluttet, begynner Ten Hag på torsdagens pressemøte.

-Det handler ikke om manglende respekt. Jeg synes vi skal fokusere på spillet, fortsetter United-manageren. Som fra onsdag kveld ser på dette som en avsluttet fillesak.

Som også sender en indirekte melding til resten av Man United-troppen.

 -I fotball har man bruk for disiplin på banen, men også utenfor. Alle som er profesjonelle vet hva som kreves. Vi skal fokusere på å vinne kamper. Det er det eneste som betyr noe, sier Ten Hag.

F7: Svensk fotballklubb i et sjokkerende møte med dyreriket

Du er betalt for å alltid sette Manchester United først – hele døgnet.