Erik ten Hag (foto: Manchester United)

Vinner Manchester United og Erik ten Hag FA Cup-finalen mot City i mai, er det ikke en kjeft som kommer til å huske hvordan United kom seg til finalen. Det er sikkert, men når du leder en av verdens største klubber og skal overbevise ny klubbeier om at du ikke skal miste jobben, da var semifinalen mot Coventry i helgen en skikkelig skrell for Erik ten Hag. Selv mener United-manageren det var direkte pinlig. Ikke den totale kollapsen fra tremålsledelse til uavgjort i ordinær tid, men journalistenes syting.

United vant med nød og neppe straffekonken og har billett til Wembley på finaledagen i FA Cupen, men etter kampen var kritikken mot Ten Hag og United-spillerne massiv. Roy Keane gikk ut og kalte det en «flau seier» for gamleklubben, Christ Sutton mente Ratcliffe nå ikke kunne beholde nederlenderen i jobben. Ten Hag tok mikrofonen før onsdagens Premier League-kamp mot Sheffield United.

LES: Daily Mail: Sendte klage til Ten Hag

-Fotball handler om resultater, og vi kom oss fortjent til finalen. Vi mistet kontrollen i 20 minutter og var virkelig heldige til slutt, men vi er i finalen og det er en kjempeprestasjon, begynner United-manageren ifølge BBC.

Nederlenderen blir så spurt om han forstår de mange negative reaksjonene på den marginale seieren.

– Nei, absolutt ikke. Reaksjonen fra dere (media) var pinlige. To FA-cupfinaler på to år. Det er utmerket. Noen av kommentarene er en skandale, fyrer Ten Hag.

ENGELSKE KLUBBER: Åpner opp for overraskende Lukaku-comeback i Premier League!

Flere kritiske røster har etter Coventry-kampen uttalt Ten Hag har tapt kampen om å lede Man United neste sesong, det var et rimelig klart svar fra nederlenderen om hva han mener om dette.