Lingard. (foto: united, twitter)

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme.

På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

LES: Kaos: Raphinha ber agenten stanse Chelsea-overgangen!

Jesse Lingard har vist han både har kreativitet og riktig pass, The Telegraph hevder Spurs seriøst vurderer å hente inn Lingard.

Det begynner å bli noen sesonger siden 29-åringen fikk vise frem potensialet sitt i United-drakta, men Tottenham fikk oppleve det i februar 2021 da Lingard scoret i West Ham-drakt (2-1 seier til David Moyes og gjengen). I løpet av 16 kamper løftet Lingard West Ham-angrepet og bidro selv med 9 scoringer og 5 assists.

SE SONs BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Barcelona har syv midtstoppere, minst en må dra

For Tottenham er det likevel et stort usikkerhetsmoment. 548 minutter på kamparenaen forrige sesong skaper ikke akkurat mye selvtillit hos Lingard.