(c) Bilde: Genk: Sander Berge

Det er ikke første gang Tottenham har vært og snust på den nå 20 år gamle norske forsvarstjernen Sander Berge. -Det de har sett er en spiller som har hatt is i magen, jobbet hard og som nå regnes som en av de aller største talentene i Europa. – Fordi han er norsk er han også undervurdert. TEAMtalk skriver Spurs kan hente han i januar skikkelig billig. 

Spurs har hatt Sander Berge på radaren siden han var 16 år, og var nær å signere ham før han flyttet til belgiske Genk fra Vålerenga i januar 2017. Tottenham er ikke alene, det kan virke som om «hele» Premier League har oppdaget han, ved siden av Tottenham blir Arsenal, Everton og West Ham trukket frem som fans.

Les på F7: Black Friday slo alle rekorder

Skadeproblemer har gjort at det har blitt litt færre kamper for Genk enn normalt, så langt har det blitt 15 kamper, han er fast inventar på det Norske landslaget og har utrolig nok også satt satt seg på scoringslisten for andre gang i sin karriere. – Det skjedde i Europa League kampen hjemme mot Besiktas.

Les: Hva er det som skjer? Sander Berge klinte til med langskudd rett i mål

Tottenham manager Mauricio Pochettino skal ha fått med seg Sander Berge sine «nyvunne» evner fremover på banen og liker tanken på å starte et angrep fra forsvar på en effektiv måte. Genk skal være villig til å selge for 15 millioner euro, noe som gjør at Sander Berge nå omtales som januarvinduets beste kjøpmulighet.

Det at Sander Berge sees på som et supplement for den defensive midtbanespilleren Vencent Wanyama og midtbanespiller Mousa Dembele som de fleste regner med er på vei til Asia forteller om at Tottenham har tenkt på Sander Berge i en posisjon litt lenger frem på banen.

Les: Chelsea-trio nærmer seg overgang i januar