Hjem FotballChampionship Tårevåte supportere kan miste sin toppscorer
Tårevåte supportere kan miste sin toppscorer

Tårevåte supportere kan miste sin toppscorer

september 6, 2017

Tidligere Manchester United spiss Robin van Persie spilte på seg en skade i VM kvalifiseringskampen mellom Nederland og Frankrike i helgen, en skade som holder han utenfor banen lenge, i verste tilfelle i 12 måneder og rett inn i pensjonistenes rekker. 

Tyrkiske Fenerbahce trenger desperat en erstatter og heldigvis for dem stenger deres overgangsvindu først på fredag. Aston Villa supportere kan ha pustet ut for tidlig, redselen for å miste deres toppscorer Ross McCormack i sommer har vært stor og berretighet.

Skotten var nære en låneavtale med Sunderland, men de klarte ikke bli enige som sum før fristen gikk ut i England, dette til full jubel hos Aston Villa fans, en jubel som nå blir byttet ut med tårer og fortvilelse.

Det er Daily Mail som skriver om både skaden til Robin van Persie og om den mulige erstatteren. Van Persie nekter for at han kommer til å være ute så lenge og mener at han kommer mye raskere tilbake, hans klubb tar ingen sjanser og rekrutterer.

I de siste fem Championship sesongene (unntatt playoffs) har McCormack scoret minst fem flere mål enn noen annen spiller (70).

Les også: