Mattéo Guendouzi

Den franske midtbanespilleren Mattéo Guendouzi er tilbake i hjemlandet etter et opphold i Arsenal det ikke akkurat har luktet svidd av.

Arsenal som sendte Mattéo Guendouzi på utlån sist sesong til Hertha Berlin låner han ut igjen, forskjellen denne gangen, Marseille har muligheten til å gjøre lånet om til kjøp.

Les: Dele Alli har tatt valget som skal endre alt

I går gikk han selv ut med et følelsesmessig farvel med Arsenal-supporterne.

«Jeg vil aldri glemme Emirates Stadium. Jeg vil aldri glemme fansen. Jeg vil aldri glemme byen. Jeg vil aldri glemme alt jeg har vært gjennom her. Jeg vil aldri glemme at min eneste vilje var å forsvare Arsenals farger med stolthet, «

Les: Kjetil Rekdal sender Start ned i gjørma

I dag ble Guendouzi presentert av Marseille, som i utgangspunktet låner 22-åringen. Kontrakten inkluderer også en kjøpsopsjon der den franske storklubben kan kjøpe ham ut neste sommer for rundt 10 millioner pund.

Han spilte totalt 57 kamper i Premier League og ble kjent for to assist i Arsenal-skjorten.