Hva blir det til?

Det er en meget selvsikker Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som møter Sevilla til semifinale i Europaligaen. – De er allerede kvalifisert til Champions League så nå skal de «leke» seg til det nest gjeveste trofeet i Europa.

Sky Sports News ‘Dharmesh Sheth mener han sitter på siste nytt om Paul Pogba og Jesse Lingard. – Med trofeet i hus vil Ole Gunnar Solskjær starte samtaler med både Paul Pogba og Jesse Lingard om fremtiden, en fremtid som den norske manageren vil skal være på Old Trafford.

Les: Jesse Lingard har kommet igjennom det verste

Det er helt uaktuelt for Juventus i nåværende situasjon å bruke pengene nødvendig for å hente tilbake Paul Pogba, ihvertfall hvis de skal betale ekstra penger under bordet til agent Mino Raiola. – Det er heller ingen av de andre beilerne som har økonomi om dagen. Paul Pogba har bare et valg, gjøre det så bra at Manchester United har lyst til å forlenge ut over det året som er avtalt.

Les: Sjokkmelding: Diskuterer Ronaldo akkurat nå

«Pogba er fornøyd med United, og han forventer at de vil åpne kontraktssamtaler når deres Europa League-kampanje er over,» melder sier Dharmesh Sheth.

«Hans nåværende avtale går ut neste sommer, men United setter alltid inn alternativet i år, slik at de ikke blir fanget av gratis overganger».

«Det skal sies at United er i en bedre posisjon til å forhandle med Pogba og den tilbakevendende Dean Henderson, slik det fremgår av Sheffield United, etter at Alexis Sanchez har forlatt klubben og hans enorme lønnsansvar borte»

«Det ser ut til å være en vilje fra alle parter til å komme seg rundt bordet når det gjelder Pogba.»

En annen sak for United å løse er Jesse Lingards fremtid i klubben.

«Når det gjelder Jesse Lingard, har han som Pogba et år igjen på kontrakten sin, også han med et år forlengelse i kontrakten»