(foto: united, twitter)

Etter at bekreftelsen kom på at Erik ten Hag trer inn i rollen som manager for verdens største klubb til sommeren, har det vært knyttet stor spenning til aktiviteten på overgangsvinduet. United har, som de andre storklubbene, jobbet i månedsvis (og i noen tilfeller år) med trekkene som skal gjøres når vinduet åpens i begynnelsen av juni. Vi er spesielt spente på hvilke signeringer som blir bestilt av ten Hag.

Del av Ajax sin suksess denne sesongen har vært Sebastian Hallers utrolige form foran motstandernes mål. Den ivoranske landslagsspilleren ble hentet til Ajax fra West Ham for 18 millioner pund i januar 2021, denne sesongen har spissen vært helt outstanding.

Les: Selv det ydmykende tapet mot Brighton klarer Rangnick å legge på Solskjær

(fra transfermarkt)

Det er helt klart at Erik ten Hag har fått ut et uutnyttet potensiale i 27-åringen, men selv om det har vært spekulasjoner om Haller blir med ten Hag tilbake til Premier League, har spilleren det allerede perfekt i Amsterdam.

-Selvfølgelig er det interesse fra klubber, men interesse er ikke det samme som et tilbud eller en overgang. Så nei, jeg vil ikke følge ham (ten Hag). Jeg liker meg godt her i klubben og byen, sier Haller til NOS.

Med kontraktsutløp først sommeren 2025 har toppscoreren i Eredivisie inget hastverk. For Manchester United, der kommer det til å haste med å få kabalen på topp til å gå opp før neste sesong.

Les: Gareth Bale til Cardiff – en no-brainer