Jose Mourinho (til venstre) og Tanguy Ndombele

Da Tottenham sommeren 2019 kjøpte Tanguy Ndombele måtte klubbens frem til da sparsomme styreleder Daniel Levy bite seg i leppa da de sendte 600 millioner kroner i retning Lyon. – Kjøpet var så nært katta i sekken som det går å komme.

Fredag ble det meldt at Tottenham-spiller Tanguy Ndombele skal være godt på vei til Paris Saint-Germain, men nå skriver TF1 at forhandlingene har møtt på problemer. – Den 25 år gamle midtbanespilleren har god tid, hans kontrakt med Tottenham går ut først sommeren 2025, lønna er svært god (ca 130 millioner kroner i året), og London er en fet by å bo i. Skal ha dra videre er den en klubb han har i siktet!.

Også i sommer og i fjor vinter var Tottenham svært opptatt av å få solgt Tanguy Ndombele, men også da var det ting som kom i veien. – Den franske midtbanespilleren må snart ha rekorden i å sette seg på bakbeina.

Les: Goal: Enighet om Vlahovic-overgang til ville 900 millioner

Dessuten ønsker Paris Saint-Germain å sende en spiller i retur istedenfor å legge ut et stor cash beløp. De har problemer med å overbevise den aktuelle, men så langt hemmeligholdte spilleren til å ta turen til London. – Likevel, ryktene vil ha det til at det dreier seg om Mauro Icardi etter hans overgang til Italia ser ut til å gå i vasken. Hans kone og agent som bestemmer absolutt alt Wanda Nara nekter.

Les på F7: Wanda Nara innrømmer at hun har vært utro mot en partner

Roma og Napoli skal også følge situasjonen tett, og skal stå klare til å hente Ndombele.

Roma manager Jose Mourinho har ønsket seg Tanguy Ndombele, de bygde opp en god relasjon da han var manager for Tottenham, så langt har ikke økonomien stemt, verken for klubb og spiller.

Søndagens tap mot Chelsea sendte Tottenham ned på en 7.plass i Premier League.