Tupp ned Ronaldo, og du får 5 minutter straff. (foto: united, twitter)

Man of The Match. En tittel Ronaldo har båret til det kjedsommelige. Likevel var det ikke forventet at 36-åringen skulle så til de grader være med å prege kampen mot Newcastle.

Alex Fergusons fotballsønn har endelig vendt hjem – godt hjulpet av Sir Alex.

-Mange spilte en rolle (i å bringe Ronaldo tilbake), og jeg bidro vitende om at Cristiano ønsket å komme hit, noe som var viktig, fortalte Ferguson til Viaplay før kampen.

Etter Newcastle-kampen tipper vi Sir Alex bare sto og gliste. Spilleren skotten disponerte i seks sesonger, var med sine 118 scoringer en av de største bidragsyterne til at åtte av de viktigste trofeer ble busset til Manchester.

Det er flust av viktige kamper fremover for Manchester United, hvor stor tro du har på «nye» United kan vise med å sette penger på alle kamper fremover f.eks mot Young Boys i Champions League i morgen, eller mot West Ham til helgen i premier League.

Det var lov å forvente mye av 36-åringen Ronaldo da han gikk ut på Old Trafford til det røde folkehavet, men selv ikke Ferguson hadde sett for seg hvilken impact den tidligere læregutten hans hadde hos Solskjær.

Den første Ronaldo-scoringer mot Newcastle rett før pause og den andre i det 62. minutt på 1-1, banet vei for 4-1 seieren. Solskjær trengte ikke å få spørsmål om han mente Ronaldo var kampens spiller.

-Han gjør det han gjør. Cristiano løfter alle, får alle fokusert der han er, stiller krav til seg selv som setter krav til lagkameratene og oss andre, begynner Solskjær ifølge Sky Sports.

-Han har utviklet seg som spiller. Han er en anderledes type spiller fra da han reiste, men han er en like nådeløs og klinisk målscorer. Han lukter når det ligger et mål der, skryter Solskjær.

Her er statistikk (Sky Sports) fra Newcastle-kampen som backer opp Solskjærs skryt av den tidligere lagkompisen :

-åtte touches i boksen til Newcastle resulterte i to scoringer.

-seks skudd med to på mål som resulterte i to scoringer.

-87 prosent av pasningene traff medspillerne, 17 av pasningene kom i siste tredjedel av kampen da det hele ble avgjort.

-toppfart på 32,5 km/t (20,2 miles per hour) da han fosset inn sin andre scoring

Fortsatt nådeløs og klinisk. Markedsavdelingen hos United slår stiften etter lørdagens kamp, det samme gjør supporterne.

For motstanderne lar vi Jürgen Klopp beskrive følelsen da han fikk vite om at Ronaldo returnerte til Manchester United:

-Om jeg er glad for at Ronaldo er hos United? Nei, det kan jeg ikke si, fortalte Liverpool-manageren til Sky Sports. Før debuten til CR7.