Hjem FotballEliteserien Talent på 17 signert med Eliteserieklubb
Talent på 17 signert med Eliteserieklubb

Talent på 17 signert med Eliteserieklubb

mars 15, 2017

Vålerengas hovedtrener Ronny Deila har hatt mulighet til å følge historien til 17 år gamle Christian Borchgrevink, nøye. Han trenger bare spørre dem for Christian kom til Vålerenga allerede som 9 åring.   I årets oppkjøring, og prestasjonene i vinterens treningskamper ble først belønnet med tur til La Manga og plass i elleveren mot storlaget Zenit, og i dag med en proffkontrakt i Vålerenga. – Du kan se intervju med han på Vålerenga sine sider.

Christian er en veldig talentfull unggutt med et stort potensial som høyreback. Det er veldig gøy å få frem en lokal spiller som har gått gradene i klubben, sier Deila.

17-åringen har spilt flere kamper for A-laget i vinter, og uten å forlove seg føler hovedtreneren seg trygg på at Borchgrevink får eliteseriedebuten i 2017.

– Han har en veldig god spilleforståelse og en glimrende innleggsfot. I tillegg er han ambisiøs og har gode holdninger som vil ta han langt. Jeg skal ikke ta ut elleveren i dag, men jeg føler meg trygg på at han kommer til å få kamper for Vålerenga i 2017, avslutter Deila.

Det er spesielt hyggelig at han nå er skadefri, etter et par trøblete år med mye skader.

 

Les også: