Moise Kean

Italienske Moise Kean er en utrolig talent som ble den første født på 2000 tallet som har spilt i Serie A. Den nå 19 år gamle angrepsspilleren har denne sesongen vist hva som bor i han for Juventus noe som har gjort han til en av de hotteste spillerne på overgangsmarkedet denne sommeren. 

Det er trangt på førstelaget til Juventus, men nå har de lagt opp en plan for å beholde spissen. Det dreier seg om mer spilletid for Moise Kean, klubben skal ha fått med seg det fansen har ment lenge, at han skal overta rollen som Mario Mandžukić har.

Les: 19 årig supertalent har mistet bakkekontakten – allerede ute etter Ronaldos rekorder

I følge Football-Italia skal Serie A-rivalen Inter Milan være interessert i å hente Kean til Giuseppe Meazza – dersom de selger Mauro Icardi.

Det er nettopp Juventus som skal være interessert i Mauro Icardi, som inntil nylig var kaptein for Inter Milan. – Ser vi på en mulig byttedeal?

Historien til Kean er en skikkelig askeladd historie som du kan lese mer om på Players Tribune.

Les på Popidol: Handmaids Tale sesong 3 trailer viser begynnelsen på revolusjonen

Moise Kean er en fantastisk spiller som en a typisk kraftspiss, som i tillegg til å være sterk er lekende i måten han beveger seg på. Kean syv mål på 14 kamper denne sesongen for Juventus, og to mål på sine tre kamper for Italia. -At Kean er en spiller vi får se mye mer til fremover er 100″ sikker.

Kontrakten til Keane går ut sommeren 2020.  Han har tidligere vært i Verona på lån.