Dani Ceballos

Lojalitet og respekt er to begreper det definitivt er lite av om dagen, derfor er det godt å se det finnes. Dani Ceballos har et år igjen av avtalen med Real Madrid. Det har vært mer tid på benken enn ønsket etter han kom tilbake fra låneoppholdet hos Arsenal før sist sesong.

Dani Ceballos sin barndomsklubb Real Betis har tatt kontakt og kommet med et fristende tilbud som i tillegg til å matche lønna i kongens klubb går langt i å garantere akkurat så mye spilletid han måtte ønske. – Den spanske midtbanespilleren vil heller bli værende og gjennom hard arbeid kjempe seg til mer spilletid for de spanske mestrene.

Les: Tyler Adams skal erstatte Kalvin Phillips

«Det ville vært mangel på respekt, for jeg har kontrakt med Real Madrid, men hvis vi en dag møtes igjen, så snakkes vi, men det er en hypotetisk sak»

Han avviser også overfor Mundo Deportivo at han ikke er misfornøyd til tross for mangelen på spilletid. – Han vet han spiller på «verdens beste lag»

– Jeg sa ikke at jeg vil ha flere minutter. I Real Madrid må den som vil spille tjene det på banen. I denne siste delen av sesongen har treneren satt sin lit til meg og det er det viktigste.

– Nå gjelder det å komme godt i gang på forberedelsene, for jeg tror jeg kan få mange minutter.

Les: BBC: Sterling har godtatt tilbudet

Den 25 år gamle midtbanespilleren har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2023.