You stink, my system works.

Det er fire kamper igjen av Premier League sesongen for Leeds. – Nå har klubben hentet inn «nedrykksspesialist» Sam Allardyce.

I slutten av februar tok Javi Gracia over som ny manager i Leeds etter at Jesse Marsch ble sparket. Spanjolen har imidlertid ikke klart å snu den negative trenden siden den gang, og med fire kamper igjen står klubben i fare for å bli sparket ut av Premier League.

Robbie Keane blir med på redningsaksjonen!

Les: Den best betalte fotballspilleren på planeten er allerede lei

I samme melding bekrefter Leeds at Javi Gracia får sparken og Sam Allardyce tar over for de resterende fire kampene.

Leeds United kan bekrefte at Javi Gracia vil forlate klubben etter 12 kamper. Zigor Aranalde, Mikel Antia og Juan Solla, som kom sammen med Gracia, vil også forlate klubben.

«Big Sam» tar med tidligere Oxford-trener Karl Robinson som assistent, mens den engelske avisen The Times har informasjon om at tidligere Tottenham- og Liverpool-spiss Robbie Keane også blir en del av det nye trenerteamet.

Ifølge flere medier, inkludert The Times og Daily Mail, vil den tidligere England-kapteinen tjene en heftig sum på kun fire kamper. 68-åringen skal være garantert 500.000 pund, og dersom det blir ny kontrakt i Premier League skal han få en bonus på 2,5 millioner pund.

Les: Schmeichel: Manchester United-supporterne trenger Ratcliffe

Sam Allardyce har en lang og solid trenerkarriere. I tillegg til en kort periode som engelsk landslagskaptein, har han tidligere hatt ansvaret for klubber som Newcastle, West Ham, Sunderland, Everton og Crystal Palace.