Ciro Immobile

Ciro Immobile er ikke en liten nullutslipps mopedlignende italiensk bil, men en av Europas hvasseste angrepsspillere. – 30 åringen ble oppdaget for 12 år siden av Juventus og etter noen år sendt ut på diverse låneavtaler.

Han har spilt for en rekke klubber i Italia og gjort en sveiv innom Borussia Dortmund i tysk Bundesliga, men det var først for fire år siden, da han kom til Lazio det virkelig tok av.

Les: Kristian Fardal Opseth har funnet formen i Australia

Goal skriver at Ciro Immobile som overholdet ikke har lyst til å forlate klubben han har oppnådd gudestatus i har blitt kontaktet av en rekke klubber, nå sist Newcastle. Lazio har heller ikke noe ønske om å kvitte seg med Immobile, ikke rart, denne sesongen har det blitt 36 mål på 37 Serie A kamper.

Lazio manager Simone Inzaghi takker Gud, sin mor og Ciro Immobile for at klubben nådde fjerdeplassen i Serie A og er krystallklar på at det ikke holder med bare Gud og mor hvis de skal gjenta suksessen neste år.

Ciro Immobile hevder agenten hans ble kontaktet av Newcastle i sommer, men 30-åringen ønsker selv å bli værende i Lazio, skriver Goal.com.

Immobile scoret 36 mål på 37 Serie A-kamper i 2019-2020 noe som er en meget imponerende og en knallsterk søknad til Gullballen. Årets utgave er dessverre avlyst, men hadde det ikke skjedd ville spissen helt klart vært i finaleheatet.

Les: Liverpool henter «den neste Neymar» i Brasil