Gareth Ainsworth

Det er ingen overraskelse at Queens Park Rangers sparker sin manager Gareth Ainsworth. – Starten på sesongen har vært en katastrofe og det er lite positivt å peke på.

QPR tapte 1 – 2 mot den definitive serieleder Leicester i går og ligger etter 14.kamper på nest siste plass i Championship med bare 8.poeng. Assistenttrener Richard Dobson må også gå.

Les: Seks måneder etter han forlot Manchester United kan Fred være tilbake i Premier League

Gareth Ainsworth som var QPR spiller i syv år fra 2003 ble bare åtte måneder i jobben, til tross for sparkingen forsikrer klubben han alltid er velkommen på W12. – Det er adressen til Loftus Road Stadium, S Africa Rd, London W12 7PJ

Telegraph skriver at klubben nå henter inn en gammel slugger. 74 år gamle Neil Warnock,

For åtte måneder siden var det klart at Gareth Ainsworth skulle tilbake til London for å ta over QPR. Etter lørdagens tap mot Leicester ble han sparket.

«Dessverre har ikke resultatene denne sesongen blitt det vi alle ønsket og vi føler at en endring er nødvendig» sier QPR-sjef Lee Hoos i en pressemelding.

Ifølge The Telegraph forventes Neil Warnock (74) å returnere til klubben. Profilen forlot Huddersfield for omtrent en måned siden, men ser nå ut til å være en midlertidig løsning for resten av sesongen.

LES: Michael Owen overbevist Harry Kane tok feil valg med å forlate Tottenham i sommer

Warnock trente QPR fra våren 2010 til januar 2012. Han gikk også inn som midlertidig trener i 2015.