(c) Foto: Arsenal: Jack Wilshere

Da Jack Wilshere som nå er 26 år begynte i Arsenal som 9 åring hadde Arsene Wenger allerede vært manager en stund. – Etter Wenger sluttet ved sesongslutt var Jack den som har vært lengst i klubben- hele 17 år. (Wenger 22 år)

Jack Wilshere har selv offentliggjort på sin Instagram-profil at han forlater Arsenal når kontrakten hans med klubben går ut 31. juni.

Det har vært ventet en stund nå at det snart var slutt, utlån og skader og manglende spilletid har fortalt sin tydelige historie den siste tiden. Likevel er han ettertraktet.

Thanks for the memories ?

Et innlegg delt av Jack Wilshere (@jackwilshere)

Wilsheres kontrakt med London-klubben går ut 30. juni og han vil ikke signere ny etter at han i et møte med den nye Arsenal-manageren Unai Emery ikke fikk svarene han ønsket seg.

West Ham og Southampton er øverst på listen av klubber som ønsker å sikre seg Jack Wilshere gratis.

Les: Crystal Palace jakter Arsenal-spiller

https://twitter.com/IanWright0/status/1009176444352811008

Wilshere hevder han var enig med klubben om en kontrakt hvor han gikk ned i grunnlønn fra kontrakten han hadde, men at manglende betryggelser om spilletid gjør at han velger å dra.

– Etter møte med den nye manageren ble jeg klar over at selv om kontraktsforslaget fortsatt stod ved lag, vil spilletiden min bli betydelig redusert om jeg ønsket å bli, skriver Wilshere.

……………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste