Gutten med utkjøpsklausulene.

Svenskene digger når de kommer seirende ut av oppgjør mot Norge, uavhengig av idrett. Vi gjør selvfølgelig det samme. Så når vi får det svenske publikum og spillere til å fyre ut sin frustrasjon i Nations League, da blir dette bonus for oss.

Vi har de siste tiårene ønsket å være større enn Sverige i fotball, men har aldri spilt oss i posisjon til å bevise at vi er det. To Nations League-kamper har endelig gjort dette. Svenskene vil si at kampene har ingen betydning, men det var en tydelig betenkt svensk landslagstrener som svarte på spørsmål etter 3-2 tapet på Ullevaal på søndag (1-2 tap i første kamp).

LES: Tre Manchester United-spillere er skikkelig i faresonen

-Vi er ikke bedre enn dette, for vi har tapt tre kamper. Vi må se på det, men husk at vi får Gundmundsson inn et kvarter før kickoff, begynner Janne Andersson på pressemøtet etter kampen.

Så sender landslagstreneren det vi plukker opp som en advarsel til forsvarsspillerne som skal opp mot Erling Haaland fremover.

-Se antall landskaper hos spillerne i vår bakre rekke i dag. De skal opp mot Haaland, det er en dyrkjøpt lærepenge, kommer det fra Andersson.

LES: John Arne Riise er muligens ikke verdens beste trener

Har du ikke de beste forsvarsspillerne på plass i toppslag, har du ikke noe å stille opp med mot Haaland. 21-åringen har vist det i Dortmund-drakta, og gjør det nå også i landslagsdrakta. Pep Guardiola legger alt til rette for at han gjør det samme i den lyseblå drakta.

Premier League-motstanderne er herved advart.