Sten Grytebust

Sten Grytebust har vært hos FCK siden sommeren 2019, men står så langt notert med bare 24 kamper for den danske hovedstadsklubben. Denne sesongen har 32-åringen vært på utleie til bunnlaget Velje, med 13 kamper mellom stengene. IFK Göteborg sto nå klare for hente den norske keeperen over til Allsvenskan.

Ifølge Bold har FC Köbenhavn og IFK Göteborg vært noen svinger unna signering, Svenske Sportbladet meldte på torsdag at IFK har mislykkes i fremstøtet.

Les: Dembélé har spilt sin siste Barcelona-kamp

Den svenske avisen hevder Gøteborg-kluben var utrolig nær en signering med Grytebust, men noe har skjedd i kulissene som har sendt den svenske klubben ut av forhandlingsrommet.

-Jeg har ingen kommentar til Grytebust og en eventuell overgang. Han tilhører FCK, kommer det på sms fra IFKs sportsdirektør Pontus Farnerud ifølge Sportbladet.

Les: Rangnick gir oss en skikkelig tankevekker om Erling Haaland

Den svenske avisen har ikke snust seg frem til hva som har stanset overgangen til Grytebust, som har kontrakt med FC Köbenhavn ut året. Surt, vi er overbevist om at Grytebust passer utmerket i Allsvenskan hos en av de kuleste svenske klubbene.