Viktor Gyökeres

Arsenal ønsker å styrke angrepet sitt og har satt opp en liste over spisser for å erstatte Gabriel Jesus denne sommeren.

Jesus kom til Arsenal fra Manchester City i 2022 for 52,5 millioner euro, men han har ikke klart å bli den pålitelige målscoreren manager Mikel Arteta håpet på. Den brasilianske landslagsspilleren har slitt med vedvarende kneproblemer siden han flyttet til Emirates Stadium og har ikke spilt siden januar.

Les: Liverpool har tatt kontakt med Bayer Leverkusen

Han var på benken for lørdagens 4-1-seier over Newcastle United, men kom ikke innpå. Gunners er nå to poeng bak Premier League-lederne Liverpool.

Jesus, som har scoret fire ligamål hele sesongen, håper å komme tilbake snart, selv om Arsenals medisinske stab ønsker å være forsiktige. Arsenal håper å signere en ny spiss i sommer og har ifølge Daily Mail fire navn på Artetas sin ønskeliste Ivan Toney, Victor Osimhen, Joshua Zirkzee og Viktor Gyokeres.

Toney har vært på Arsenals radar en stund. Han kom tilbake til aksjon tidligere i år etter å ha sonet en utestengelse på åtte måneder for brudd på FAs spilleregler. Han har scoret fire mål på syv kamper for Brentford.

Osimhen hjalp Napoli med å vinne Serie A-tittelen forrige sesong og er fortsatt en av verdens høyest rangerte spisser. Til tross for kaos i Napoli denne sesongen , har han fortsatt klart å score åtte mål på 14 Serie A-kamper

Bologna-unggutten Zirkzee inponerer både fans og forståsegpåere. – Hans fysiske spillestil passer godt i England.

Det endelige navnet på listen er Sporting CPs Gyokeres, som flyttet til Portugal fra Championship-drakten Coventry City i juli. Sporting knuste overgangsrekorden for den svenske angriperen, som tidligere var i Brighton & Hove Albion. Siden den gang har han scoret 30 mål på 33 kamper.

I tillegg til en spiss kan Arsenal legge til en midtbanespiller og kantspiller til troppen.

F7: Daily Mail: Halverer prisen for å dumpe Manchester United-spiller

De kommer tilbake til kamp mot Sheffield United mandag kveld.