Guillermo Molins kan bli Sarpsborgs nye spiss. Foto: Bildebyråen

Den norske eliteserieklubben Sarpsborg 08 skal ha sikret seg Malmö-spiss.

Sarpsborg 08 skal være enig med Guillermo Molins på en kontrakt som strekker seg ut året, det melder svenske Aftonbladet.

Han og Malmö har blitt enig om å terminere kontrakten i midten av august, og svensken har vært uten klubb siden den gang. Nå kan han være på vei til Norsk fotball og spill for Sarpsborg 08.

Fire seriemesterskap
Den 31 år gamle spissen har vunnet fire seriemesterskap med MFF, og står notert med seks landskamper for Sverige på Cv’n sin. Danske Velje var også interessert i å hente spilleren. Men skal ha trukket seg fra forhandlingene.

Han står notert med et mål på ti kamper for Malmö inneværende sesong, og har tidligere vært innom klubber som Panathinaikos, Real Betis og Anderlecht.

Videre skriver avisen at en overgang kan bli fullført i dag eller i morgen. Sarpsborg har vært på jakte etter en ny spiss lenge og løsningen kan være Mollins.

Sportsjef i Sarpsborg 08 har ingen kommentar til den forestående overgangen til Guillermo Molins.

– Jeg vil si en stor takk til alle som har støttet meg fra første dag. Støtten jeg har følt fra supporterne har vært enorm, og jeg vil ha den med meg for resten av livet. Jeg vil også ønske lagkameratene mine i MFF lykke til resten av sesongen, sa han da.